ÚLTIMAS NOTICIAS

[5]

Advertisement

Interview to Adriana Dascalu Bulina


How you define yourself?  Sunt un om simplu, care crede în Dumnezeu și în puterea binelui. Mai cred în puterea lucrului bine făcut și de asta mă străduiesc să fac cu responsabilitate tot: la serviciu, acasă, în societate. Nu am, însă, pretenția că sunt perfectă. Încerc să-mi trăiesc viața frumos, după o singură regulă, pe care bine ar fi să o respectăm cu toții: cea a bunului simț. Cred, însă, că cel mai bine m-a definit, în urmă cu cîțiva ani, pe site-ul radiolului la care lucrez de prin 1997, www.radiotop.ro, șeful meu, Sorin Avram: ”Adriana ştie meserie, adică ştie unde să găsească ştirea pe care ştie cum s-o „îmbrace”, ştie să asculte şi să pună întrebări de bun simţ, ştie să se facă plăcută şi mai ştie să zîmbească. Un zîmbet pe care-l moşteneşte şi băieţelul ei în vîrstă de un an, Luca”. Acum Luca are 5 ani, iar eu vreo 20 de ani de muncă în presă. Dacă ar fi să o iau de la capăt tot asta aș face. Și cred că tot nu aș putea să spun unde îmi place mai mult să lucrez: la radio, la TV sau la ziar? Cred că sunt binecuvîntată că pot să lucrez în toate aceste ramuri ale presei și mai cred că este foarte important pentru carieră să întîlnești oamenii potriviți la timpul potrivit. Eu am avut acest noroc și de ani de zile lucrez cu acești oameni și nu i-aș schimba cu alții. De curînd, am fost desemnată femeia de succes a anului la categoria jurnalism. Lucrul acesta a însemnat foarte mult pentru mine, după atîția ani de muncă în presă. A fost cel mai bun feedback din partea celor care mă urmăresc și au ales să mă voteze pe mine la sondajul în urma cărora au fost nominalizate femeile considerate de succes în foarte multe domenii, de la artă, pînă la sport ori estetică. 

 
Do you think television and motherhood are compatible? Desigur că sunt compatibile televiziunea și maternitatea. Ba chiar faptul că sunt mamă m-a ajutat să văd lucrurile dintr-o altă perspectivă, mult mai realistă, spun eu. Lucrurile se văd altfel dacă reușești să le privești prin ochii copilului tău. Mi-aduc aminte că Luca a venit cu mine la televiziune la mai puțin o lună de la naștere. Începuse campania electorală și fusesem rugată să vin să ajut la emisiunile electorale, dar și la ”Comentariul Zilei”, emisiune pe care o făceam imediat după știri cu Sorin Avram. Îl luam pe Luca cu mine la studio și adormea în brațele colegilor mei, care i-au devenit astfel toți ”mătuși” și ”unchi”. 

Nu a fost o perioadă prea ușoară…În orice caz, mărturisesc că revenirea atît de rapid la serviciu m-a ajutat să scap mai ușor de depresia post-natală. Apoi, încet-încet, lucrurile au intrat pe făgașul normal. Iar aici un merit enorm îl are Bogdan, soțul meu, căruia, uite, îi aduc mulțumiri aici pentru tot! 

How do you view Spain?  Văd Spania ca pe a doua țară pentru mulți dintre românii mei care au fost nevoiți să-și lase acasă familiile și să meargă să muncească în străinătate pentru o viață mai bună. Mulți au ales Spania, după cum bine se știe. Mai văd Spania ca pe o țară extrem de frumoasă pe care îmi doresc foarte mult să o pot vizita într-o bună zi. Măcar pentru a vedea live un meci al Barcelonei pe Bernabeu, pentru a admira pe viu operele inestimabile ale unicului Gaudi ori pentru a construi un castel de nisip cu Luca pe una dintre splendidele plaje spaniole.
                                             România este țara mea, 
                                             o țară pe care 
                                             o iubesc dar 
                                             o și 
                                             urăsc 
                                             în acela
                                             și timp. 

                                            De fapt, urăsc oamenii 
                                            care nu iubesc 
                                            această
                                            țară 
                                            și au adus-o în 
                                            halul în care 
                                            se află astăzi.


A city - Munchen
A word -
hope
A color -
green

A feelin- love
A historical female-
Mother Tereza

A male historical character –Papa Paul II
A time in your life –
the day I became mother

A dream – to see the most beautiful places of the world
A sentence –
Festina lente

An actor - Morgan Freeman
An actress -
Meryl Streep

Your favorite dish - lasagna
You love ....
to be happy and to see happy people around me


 
Interview to Adriana Dascalu Bulina Interview to Adriana Dascalu Bulina Reviewed by Patricia Elena Sandulescu on junio 20, 2013 Rating: 5

No hay comentarios:

Image Link [http://2.bp.blogspot.com/-2ihV20d2UUI/WAEoFcq5RgI/AAAAAAAAE30/mzKKRCFKeqwg-9Yv5XEDz31l7bz_aUE2gCK4B/s1600/481654_4964392228697_341455984_n.jpg] Author Name [Hermanas Sandulescu] Author Description [Somos las Hermanas Sandulescu, somos intelectuales especiales es decir no somos normales, ni queremos serlo. Seas bienvenido a nuestro sitio particular de cosas elegantes e intelectuales para gente intelectual y elegante. Disfruta quédate el tiempo que quieras, este es tu hogar en la red.] Twitter Username [milvussan] Facebook Username [HellenBudea] GPlus Username [none] Pinterest Username [none] Instagram Username [hellen_budea]